Størrelsen er ikke alt

For os er alle kunder store. For VIA tæller både interessante udfordringer, gode & sunde projekter med fantastiske kunder. VIA er stolt over at have samarbejdet med nogen af de bedste.

 

Shamballa Logo

Dansk Smykke Firma.

VIA var ansvarlig for produktion under åbningen af Shamballa’s flagship butik i New York. VIA var den lokale liaison og ansvarlig for catering, sponsorer og fotografi. Shamballa er en tilbagevendende kunde.

 

Logo Format_1

Dansk luksus sneaker brand. 

US PR & distributør. House of Montague er en løbende kunde. VIA hjælper med at finde retail steder i USA igennem vores netværk.

 

Umwelt logo

Dansk reklamebureau. Location scouting for kontor & konsulent service.

Location scouting for kontor & konsulent service. UMWELT er en nuværende kunde. VIA’s opgave består i at lave location scouting for dem og sammen med nogen af NYC’s top ejendomsmæglere finde deres fremtidige NYC kontor  og afdeling.

 

NOW DESIGN

Dansk reklame & design agentur.

ACE Hotel bogprojekt. VIA formidlede kontaktinformation & introduktion.

 

 

Dansk TV produktionsselskab (Nordisk Film)

Nordisk Film. Reality TV.  AG Media. 200 millioner seere.VIA optrådte som mellemmand for SBS producere og kontakter i NYC. Ligeledes stod VIA for forarbejdet til et projekt i NYC.

 

4 Stars Travel

Dansk Reality TV program.

VIA optrådte som lokal manager & koordinator for deres projekt i NYC. Spejde lokaliteter. Skaffe faciliteter. Hyre fotografer & stylister. Hotel reservation & transport.

 

Dansk Modemagasin

Kommunikationsleder. VIA agerede som midlertidig satelitkontor & NYC kontaktperson. VIA assisterede med annoncesalg & promovering til top amerikanske modehuse som Marc Jacobs, Calvin Klein & Tom Ford. VIA arrangerede event for lancering af ny udgave af VS på Bowery Hotel i NYC og var bl.a. ansvarlig for sponsorer, lyd og produktion.

 

Konsulentarbejde. Research for vicekonsulen i NYC i sammenhæng med et eksportfremstød for dansk mode & design på det amerikanske marked med fokus på NYC.

 

Ikonisk NYC modedesigner.

Bl.a. kendt fra Sex & The City og butikker på Manhattan. Etablering af hendes SoHo butik.Bookede hende til for event for Matinique/In Wear i Danmark og mæglede hendes honorar m.v.

 

Helena Christensen (Christensen & Sigersen)

Dansk model & fotograf.

Bistod i etablering af butik i NYC’s West Village. PR & tv arbejde. Kontaktperson for danske brands & sælgere.

 

Dansk designer.

Iværksætter for designeren. Sponsor koordination for modeshows & kollektioner.

 

Tysk modefirma.

Koordinator for NYC pop-up showroom. VIA stod for full produktion af midlertidig showroom og event space.

.